FOTO Acțiunea polițiștilor locali împreună cu angajații Polaris de curățenia în rândul scormonitorilor și a atelajelor hipo din trafic, continuă în Constanța

Căruțașul a fost lăsat fără atelajul hipo. FOTO Poliția Locală

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța continuă să le strice ploile indivizilor care împrăștie gunoiul prin oraș și pun în pericol circulația rutieră.

În cursul zilei de 20 februarie, de dimineață și până la ora 13.00, lucrătorii instituției au aplicat în cartierul Palazu Mare un numpr de trei sancțiuni contravenționale conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală. În plus s-a dispus și măsura de ridicare a atelajului în vederea imobilizării și depozitării într-un loc special amenajat al administrației publice locale.

În aceiași zi, polițiștii locali, împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare SC Polaris M Holding au continuat acțiunea de ecologizare și de depistare a persoanelor care colectează materiale reciclabile pe raza municipiului Constanța. Echipajele s-au concentrat în zona Bulevardului Aurel Vlaicu, unde au fost depistate patru persoane minore care dețineau saci cu materiale reciclabile.

Reprezentanții DGPL Constanța reamintesc constănțenilor că acțiunea „Acționează responsabil! Atitudinea ta contează!” continuă și li se solicită ajutorul. Cei care întâlnesc astfel de cazuri în care diverse persoane colectează PET-uri ori deșeuri reciclabile să sesizeze Dispeceratul Poliției Locale Constanța la numărul de telefon 0241484205, sau 0799606142 pentru utilizatorii aplicației WhatsApp , aici putând fi transmise fotografii cu ceea ce constata, locul și direcția de deplasare a acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*