FOTO Accident rutier grav pe Aurel Vlaicu în zona magazinului Leroy Merlin

Accident rutier grav. Interventie Descarcerare . FOTO ISU Dobrogea

Un autoturism a devenit de nerecunoscut, iar tânărul care se afla la volan a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit de un stâlp.

Din primele cercetări la faţa locului, poliţiştii au concluzionat că cel mai probabil, şoferul nu a redus viteza din timp înainte de sensul giratoriu, a derapat şi s-a urcat pe trotuar, unde s-a izbit de un stâlp de iluminat. Viteza maşinii a fost atât de mare încât aproape că s-a înfăşurat pe stâlpul de beton. Pentru scoaterea dintre resturile maşinii a şoferului rănit a fost necesară intervenţia echipajului de Descarcerare a ISU Dobrogea. Victima a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean Constanța.

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*