FOTO Accident în lanț pe DN 2A în vecinătatea Ovidius Clinical Hospital

Trei mașini au fost implicate într-o coliziune. FOTO IPJ Constanța

O clipă de neatenție a fost suficientă pentru o coliziune în lanț și un ambuteiaj rutier pe mai bine de un kilometru. Accidentul s-a produs joi după amiază, la ieșirea din Ovidiu spre Constanța.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.45, când, un bărbat în vârstă de 66 de ani a condus un autoturism Ford pe DN 2A, dinspre Ovidiu Către Constanta. La kilometrul 202+80 metri, în dreptul Ovidiul Clinical Hospital, din cauza nepăstrării distanței de mers, a colizionat cu autoturismul din față, un Ford condus de un bărbat de 39 de ani, care a fost proiectat către înainte, într-un alt autoturism marca Mercedes, condus de un bărbat de 62 de ani.

În primă fază, la 112 au fost anunțate 2 victime în stare gravă, în această situație fiind trimis elicopterul SMURD și o ambulanță a SAJ Constanța. La fața locului a fost găsită însă o singură victimă, ce a fost preluată de ambulanța SAJ și tramsportată la Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*