FOTO Accident grav în Mamaia Nord: un Matiz scăpat de sub control s-a proptit într-un stâlp de beton

În urma impactlui, șoferul Matiz-ului a fost grav rănit. FOTO SAJ Constanța

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, la ieșirea din stațiunea Mamaia spre Năvodari. Două persoane au ajuns la spital, una dintre ele în stare de comă.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 2.00, când, potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DC 86, dinspre municipiul Constanța către Năvodari, moment în carel ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, intrând în coliziune cu un stâlp de beton. Martorii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean, dar și unul de descarcerare al ISU Dobrogea. Șoferul a fost scos cu greu de către pompieri din mașină, bărbatul fiind găsit în stare de comă. Pasagerul de pe locul dreapta față din mașină a scăpat mai ușor, doar cu un traumatism cranian.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru a se stabili condițiile în care s-a produs accidentul rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*