FOTO Accident feroviar la Costinești. Două persoane au scăpat cu viață după ce mașina lor a fost lovită de tren

Mașină lovită de tren la Costinești. FOTO ISU Dobrogea
Mașină lovită de tren la Costinești. FOTO ISU Dobrogea

Un accident feroviar fără urmări grave a avut loc în seara de vineri la Costinești.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea din Constanța, incidentul s-a întâmplat în apropierea gării din stațiunea Costinești, cu puțin timp înainte de ora 21.00.

Un autoturism BMW cu numere roșii de Galați a forțat trecerea la nivel cu calea ferată exact în momentul în care, prin acea zonă, trecea un tren de pasageri care pleca din sudul litoralului. Garnitura a acroșat autoturismul în care se aflau două persoane. Ca prin minune, niciuna dintre cele două persoane nu a suferit traumatisme în urma șocului.

Un echipaj SMURD și unul de descarcerare de la punctul temporar Costinești au intervenit după accident și au verificat în tren eventualele victime apărute în urma șocului. Din fericire, nici în tren nu au fost înregistrate victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*