FOTO 46 de dosare penale au fost întocmite în urma unei acțiuni antidrog în zona Festivalului Sunwaves

Tânăr reținut pentru trafic de droguri la un festival de muzică de la Olimp. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii și procurorii DIICOT din județul Constanța au întocmit 46 de dosare penale, în urma unei acțiuni antidrog, desfășurate în ultimele 5 zile, în stațiunea Mamaia.

Acțiunea a fost organizată în perioada 15 – 18 august de către polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, cu prilejul unui festival care a avut loc, în aceste zile, pe litoralul românesc.

Printre persoanele cercetate se numără 45 de români și un cetățean italian.

De asemenea, au fost descoperite și retrase din circuitul ilicit sute de comprimate de ecstasy, mai multe pliculețe conținând cocaină, ketamină, amfetamină, dar și muguri de cannabis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*