VIDEO Tragedie în Ovidiu – un bărbat a fost găsit decedat într-o casă în flăcări

Pompierii costănțeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu. FOTO ISU Dobrogea

Pompierii constănțeni au găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat după ce au lichidat incendiul izbucnit la o casă din localitatea Ovidiu. 

Incendiul a fost sesizat la 112 în jurul orei 21.30, fiind vorba de o locuință de pe strada Frunzelor din localitatea Ovidiu. La fața locului au intervenit La incendiu au plecat pompierii Detașamentului Fripis a ISU Dobrogea cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SAJ.

Jumătate de oră mai târziu, după ce pompierii au reușit să domolească flăcările și au reușit să pătrundă în casă, au găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat. Se pare că este vorba de o persoană în vârstă de 45 de ani, fratele proprietarei, care locuia acolo.

Ancheta a fost preluată de către polițiștii constănțeni.

UPDATE:

Potrivit martorilor, victima locuia împreună cu sora si soțu acesteia, în casa moștenită de la părinți.

Bărbatul nu avea loc de muncă și se pare că îi plăce alcoolul. Vineri seară, sora și cumnatul au plecat de acasă, iar el a rămas acasă.

A fost găsit carbonizat în pat, cauza incendiului fiind o instalație de încălzire improvizată.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*