FOTO 15 dosare penale pentru trafic și consum de droguri în Vama Veche

Acțiune în Vama Veche pentru combaterea traficului și consumului de droguri. FOTO Poliția Română
Acțiune în Vama Veche pentru combaterea traficului și consumului de droguri. FOTO Poliția Română

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizare Constanța, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute o acțiune pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri ori substanțelor psihoactive, în stațiunea Vama Veche.

În urma activităților, polițiștii de combatere a criminalității organizate au constatat 15 infracțiuni de deținere de droguri de risc și de mare risc, fiind depistate 15 persoane. Au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, droguri din categoriile cocaină, Ecstasy, ketamină, MDMA, precum și un grinder metalic cu urme de materie vegetală.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală conform Legii 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*