Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir, propus administrator la OIL Terminal

Cristinel Dragomir, secretar general PSD Constanța
Cristinel Dragomir, secretar general PSD Constanța

Adjunctul lui Nicușor Constantinescu are șanse să ajungă administrator la Oil Terminal. Cristinel Dragomir, este pe lista scurtă de propuneri făcută de Ministerul Energiei, pentru conducerea companiei din Constanța.

Într-o adresă transmisă pe 22 august de către Ministerul Energiei se arată că actualul director și administrator provizoriu al Oil Terminal sunt revocați din funcție.

“Propunerile actionarului Ministerul Energiei cu privire numirea unor administratori provizorii ai Consiliului de Administratie al Societatii Oil Terminal care vor completa lista cuprinzand informatiile cu privire la numele, localitatea de domiciliu si calificarea profesionala a persoanelor propuse pentru functia de administrator provizoriu al Consiliului de Administratie de la Societatea Oil Terminal SA sunt urmatoarele:

1. Domnul Mihail Catalin CARACOSTEA , domiciliat in municipiul Constanta, licentiat al Universitatii Spiru Haret, specializarea: contabilitate si informatica de gestiune;

2. Domnul Nicolae Cristinel DRAGOMIR, domiciliat in municipiul Constanta, licentiat al Institutului de Marina Civila ’’Mircea cel Batran” Constanta, Facultatea de Navigatie, specializarea: transport maritim.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*