Fostul profesor, actual primar, Marius-Liviu Petre nu uită de nevoile elevilor. Primăria Peștera investește în educație

Microbuzele școlare de la Peștera. FOTO Adrian Boioglu
Microbuze școlare. FOTO Adrian Boioglu

Comuna Peștera a ajuns cunoscută la nivel național după ce administrația locală a construit o școală modernă, care i-ar face invidioși chiar și pe elevii din marile orașe: scaune de piele, computere și proiectoare, băi cu dotări de ultimă generație.

Primăria Peștera demonstrează acum că nu doar elevii din ciclul primar și gimnazial sunt importanți, ci toți cei din sat care vor să învețe.

Așadar, “în perioada 01 august – 12 august elevii din ciclul liceal cu domiciliul în comuna Peștera pot depune la sediul Primăriei Peștera o cerere în vederea decontării cheltuielilor de transport pentru anul școlar 2016-2017.
Cererile se vor depune în intervalul orar 9-12 și vor fi însoțite de o copie a cărții de identitate a solicitantului”, a declarat primarul Marius-Liviu Petre. 

Marius-Liviu Petre, noul primar al comunei Peștera. FOTO Adrian Boioglu
Marius-Liviu Petre, noul primar al comunei Peștera. FOTO Adrian Boioglu

Administrația locală este pregătită să deconteze abonamentele pentru aproximativ 200 de elevi care învață în Medgidia. Un astfel de abonament pentru o lună costă 200 lei/elev.

Dar fostul director al școlii și actual primar îi are în vedere și pe studenții care învață la Constanța. Șeful administrației locale vrea să treacă prin Consiliul Local o hotărâre prin care să se deconteze și abonamentele celor care sunt la postliceală sau la facultățile din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*