Fostul lider sindical al poștașilor din Constanța, cercetat pentru delapidare. Oamenii legii verifică dispariția a 350.000 lei

Percheziții în Constanța. FOTO DIICOT

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat trei percheziții domiciliare, la locuințele unei persoane fizice și sediul sucursalei unei instituții de stat din municipiul Constanța, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Perchezițiile au avut loc în municipiul Constanța.

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că un bărbat, în calitate de fost președinte al sindicatului lucrătorilor instituției respective, nu ar fi predat documentele contabile întocmite în perioada 2019- 2021 și nu ar fi putut prezenta documente justificative pentru suma de 350.000 de lei, bani ce ar fi provenit din cotizațiile membrilor de sindicat.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate înscrisuri cu valoare probatorie. Cercetările în acest caz continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Surse apropiate anchetei susín că este vorba de Compania Național Poșta Română S.A., sucursala Constanța, iar persoana bănuită de comiterea faptei este fostul președinte al Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România – sucursala Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*