Forțele Aeriene Române promovează cariera militară în județul Constanța

Avioane MIG 21 la Ziua Marinei 2017. FOTO Cătălin Schipor

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, una dintre locațiile alese pentru acest eveniment fiind Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Mihail Kogălniceanu. 

În cadrul evenimentului desfășurat în data de 21 martie, începând cu ora 11.30, elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.

La sfârșitul activității, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locația.

Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române.

Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele două municipii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*