Florin Mitroi a câștigat Consiliul Județean Constanța, cu aproape 40%, conform rezultatelor parțiale

Florin Mitroi. FOTO Adrian Boioglu
Florin Mitroi. FOTO Adrian Boioglu

Liberalul Florin Mitroi este noul președinte al Consiliului Județean Constanța. El a reușit să convingă aproximativ 38,59% dintre constănțeni că poate să conducă județul. Rezultatele sunt unele parțiale, așa că pot suferi modificări.

UPDATE: Lista completă a Primarilor din județul Constanța după alegerile din 2024.

Locul doi în acest clasament provizoriu este ocupat de social-democratul Cătălin Grasa, cu 23%, urmat de Mohammad Murad (AUR) – 13% și Claudiu Iorga Palaz (PMP / ADU) cu 12,1%.

Conform AEP, rezultatele parțiale arată că PNL va avea și cei mai mulți consilieri județeni. Liberalii au obținut aproape 37% dintre voturile valabil exprimate, urmați de PSD cu 23,15%.

AUR și ADU au fiecare câte 14%.

Florin Mitroi vine de la Valu lui Traian, acolo unde a fost primar. El a câștigat scaunul de primar în 2020 cu peste 90%. Mitroi a reușit să atragă atenția prin faptul că este un om de afaceri prosper, apreciat de comunitatea din Valu lui Traian și care a știut să aducă în echipă oameni implicați. Liberalii au câștigat și Primăria Valu lui Traian, prin intermediul Iuliei Iurea – fostul viceprimar al lui Mitroi. Iurea a obținut peste 77% din voturile valabil exprimate.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*