Firmă din Agigea, amendată cu 40.000 de lei pentru aruncarea gunoiului în loc nepermis

Firmă amendată cu 40.000 de lei pentru aruncarea gunoiului în loc nepermis. FOTO Poliția Locală Constanța

O societate comercială din Agigea, specializată în transportul deșeurilor provenite din construcții, a fost amendată cu 40.000 de lei după ce a aruncat gunoiului într-un loc nepermis.

Potrivit Poliției Locale Constanța, un constănțean care își renova imobilul a angajat o societate comercială din Agigea să îl scape de gunoiul rămas în urma lucrărilor.

„Numai că, în loc să ducă deșeurile în spațiul amenajat în incinta Portului Constanța – zona Poarta 9, angajații societății respective au aruncat întreaga încărcătură pe un teren din zona Industrială din Constanța. Printre gunoaiele aruncate se numărau și mai multe documente ale societății respective, fapt ce a dus rapid la identificarea făptașilor”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Polițiștii locali l-au sancționat contravențional, conform Legii nr.211/2011, pe administratorul societății cu amendă în valoare de 40.000 de lei. De asemenea, agenții au dispus și sancțiunea complementară de ridicare a deșeurilor, curățarea terenului și eliminarea corespunzătoare a gunoiului conform legislației în vigoare.

Astfel de fenomene antisociale pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp – Direcția Generală Poliția Locală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*