Firmă de dezmembrări auto din Cobadin, amendată cu 20.000 de lei de Garda de Mediu

Firmă de dezmembrări auto din Cobadin, amendată cu 20.000 de lei de Garda de Mediu. FOTO: GNM Constanța

O societate comercială din Cobadin, care se ocupă cu dezmembrări auto, a fost amendată de comisarii Gărzii de Mediu Constanța, cu 20.000 de lei, pentru lipsa autorizației de mediu.

Potrivit GNM Constanța, comisari ai instituției, în colaborare cu polițiștii de la BCCO Constanta, au verificat joi, 5 ianuarie, o societate de dezmembrări auto din localitatea Cobadin.

„În incinta punctului de lucru erau depozitate piese și componente rezultate din dezmembrări auto, constantându-se nerespectarea prevederilor Legii 212/2015 privind modalitatea de gestionare a vehiculelor scoase din uz, faptă ce se sancționează cu amendă de la 10.000 de lei la 20000 de lei”, au precizat reprezentanții GNM Constanța.

Societatea în cauză a fost amendată cu 20.000 de lei și s-au stabilit măsuri cu termene pentru rezolvarea neconformităților, respectiv, obținerea autorizației de mediu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*