Filmul „Top Gun: Maverick”, în avanpremieră la Centrul „Jean Constantin” din Constanța. Gazda evenimentului va fi un pilot instructor

Avion F-16 Fighting Falcon. FOTO Wikipedia

Centrul Cultural Județean Constanța Teodor T. Burada , Ras Aeroport Tuzla Lrtz – aeroport Tuzla, Regional Air School si Centrul Jean Constantin invită publicul constănțean joi, 26 mai, de la ora 19.00 la avanpremiera filmului „Top Gun:Maverick”. Gazde vor fi Andrei Lucescu – pilot instructor și prezentatorul tuturor airshowurilor din România, și Oana Popescu – inspector de specialitate CMEPTJC.

După film, cei interesați de școala de aviație pot rămâne în sală pentru discuții pe teme de aviație moderate de Roy Rotter – reprezentantul școlii de zbor de la Tuzla și pilot instructor și Andrei Lucescu – pilot instructor și prezentatorul tuturor airshowurilor din România.

Biletele se pot achiziționa de la casieria Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” sau online de pe aplicația Cinemagia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*