Festivitate de depunere a Jurământului Militar la Academia Navală și Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale

Depunerea Jurământului Militar la Academia Navală și Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale. FOTO: SMFN

133 de studenți și elevi militari vor depune Jurământul Militar vineri, 21 octombrie, de la ora 10.00, în cadrul unei festivități comune organizate de Academia Navală și Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale.

Potrivit Statului Major al Forțelor Navale, cei 73 de studenți și 60 de elevi militari au parcurs, de la începutul lunii septembrie până în prezent, un modul de pregătire militară generală, care s-a încheiat cu ședințe de tragere cu armamentul de infanterie din dotare. După depunerea Jurământului Militar, viitorii ofițeri și maiștri militari de marină vor începe programele de pregătire profesională, în domeniile de studiu pentru care au optat.

La ceremonia militară vor participa reprezentanți ai Statului Major al Forțelor Navale și ai instituțiilor beneficiare de cadre militare din Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne, precum și părinți, rude și prieteni ai studenților și elevilor militari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*