Festivalul Neversea caută voluntari. Ce trebuie să faci pentru a face pate din staff-ul celui mai mare eveniment de la Constanța?

Prima zi de festival la Neversea. FOTO Neversea

Tu vrei să fii voluntar la Neversea? Dacă ai între 16 și 35 ani și ești disponibil de pe 1 pe 11 iulie 2018, atunci trebuie să mergi la recrutare. Alegerile au loc doar până pe 8 mai 2018.

Iată condițiile pentru a deveni voluntar Neversea:

  • vârsta cuprinsă între 16-35 de ani
  • disponibilitate în perioada 01.07-11.07, în Constanța.
  • *cazarea nu este asigurată pentru perioada mai sus menționată

În urma înscrierii, coordonatorul departamentului de voluntari va reveni cu informații până pe data de 15.05.

Pentru întrebări sau nelămuriri, ne puteți contacta la volunteers@neversea.com

Prin completarea acestui formular vă exprimați acceptul asupra termeniilor și condițiilor ce privesc procesul de recrutare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*