Festivalul mișcării, „LUDIS Fest”, ajunge astăzi în Parcul Tomis 2 din Constanța

Festivalul mișcării, „LUDIS Fest”, ajunge astăzi în Parcul Tomis 2. FOTO Primăria Constanța

Momentele antrenante de dans și baschet, personajele de poveste, ședințele de face painting și tunurile de confetti vor crea o atmosferă de neuitat în Parcul Tomis 2, începând cu ora 16.00. Antrenori din cadrul Academiei Club Sportiv Phoenix Constanța și voluntari ne învață noua rețetă a distracției din această vară. Este a doua ediție a festivalului, după ce săptămâna trecută ne-am bucurat de o experiență unică în Parcul de la Gară.

„LUDIS Fest” include două tipuri de activități. ”Step Up Dance” este o acțiune de masă de tip flash mob care îmbină sportul și dansul.

Prin ”Trying Basketball” se încurajează practicarea sportului. Participanții sunt inițiați în jocul sportiv baschet prin elemente de dribling și aruncări la coș, pe un teren amenajat pentru acest joc sportiv.

Acțiunile din cadrul proiectului se vor desfășura până pe 4 septembrie. În perioada 06 – 07 august, „LUDIS Fest” ajunge în Parcul de la Casa de Cultură. Vineri, 13 august, copiii și tinerii pot participa la activități antrenante în Parcul din Poarta 6 iar pe 20 august, antrenorii și instructorii de dans vor fi prezenți în Parcul Arheologic. Parcul Tăbăcărie va fi gazda festivalului în perioada 03-04 septembrie.

Proiectul „LUDIS Fest” este organizat de Academia Club Sportiv Phoenix Constanța și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Proiectul are drept obiectiv promovarea sportului în aer liber și îndrumarea copiilor și a tinerilor către activități sportive pe care să le practice cu regularitate pentru o viață sănătoasă într-o comunitate activă și implicată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*