Festivalul Mamaia Copiilor 2018 continuă!

Festivalul Mamaia Copiilor continuă. FOTO Primăria Constanța

Copiii din toată țara, cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani, au concurat în această săptămână, pe spectaculoasa scenă de la Cazino Mamaia, la secțiunile Interpretare și Show, ultima care a avut loc joi seară.

Cu inocența și entuziasmul lor, copiii au cucerit publicul din fața scenei, dar și telespectatorii care au putut urmări în fiecare seară, în direct, pe TVR 2 și TVR Internațional, întregul show și, în reluare, pe TVR HD.

Secțiunea de Creație va avea loc în această seară, pe aceeași scenă, unde se vor interpreta în primă audiție cele 26 de piese înscrise în concurs. Premiul pentru această secțiune este în valoare de 3.000 de lei, oferit de UCMR-ADA.

Câștigătorii Festivalului Mamaia Copiilor 2018 vor fi anunțați în cadrul Galei de Premiere ce va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00.

În paralel cu desfășurarea concursului, copiii care nu au ajuns în finală susțin spectacole încă de miercuri seară, pană astăzi inclusiv, pe scena din Piațeta Perla Mamaia, începând cu ora 20.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*