Festivalul Iernii 2016 închide Ţara Piticilor şi deschide… Tărâmul magic al Crăciunului

Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie. FOTO Visual Outcasts
Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie. FOTO Visual Outcasts

Un eveniment-concept în premieră în România, special gândit pentru copii (părinţii şi bunicii sunt şi ei invitaţi) vine la Constanţa în luna decembrie. De la începutul lunii şi până pe 30 decembrie, Ţara Piticilor va deveni Tărâmul Magic al Crăciunului, populat aşa cum se cuvine, cu personaje din poveşti vechi şi noi, aparţinând copilăriilor tuturor generaţiilor. Publicul va deveni parte din poveste, participând activ la spectacole, alături de sutele de animatori şi personaje de basm.

În atelierele lui Moş Crăciun, copiii vor fi antrenaţi în multiple activităţi educative şi artistice. Îi vor scrie scrisori Moşului, vor deveni bucătari, actori, dansatori, jurnalişti la Gazeta Moşului, vor învăţa să deseneze, să se comporte potrivit Codului Bunelor Maniere, să scrie şi să citească poveşti, să facă jucării şi multe altele. În plus, vor fi încântați de spectacolele de pe scena special amenajată.

Nici părinţii sau bunicii nu au fost uitaţi. Organizatorii le vor pune la dispoziţie Târgul de Crăciun, unde vor găsi o gamă extrem de variată de produse şi dulciuri specifice perioadei Sărbătorilor.

În decembrie, toată Constanţa se va muta în Tărâmul Magic al Crăciunului! Timp de o lună, Ţara Piticilor va deveni centrul artistic, cultural şi spiritual activ al Constanţei, în cadrul acestui spectaculos eveniment-concept.

Pe această cale, organizatorii cer scuze publicului care vizitează în mod normal Ţara Piticilor. Accesul în acest spaţiu a fost interzis începând cu data de 14 noiembrie a.c., deoarece este nevoie de minimum două săptămâni pentru transformarea sa totală în tărâmul de vis şi magie al Crăciunului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*