Fermierii din Dobrogea sunt așteptați, în perioada 20 – 23 mai, la expoziția de utilaje și echipamente agricole EXPOAGROUTIL

Expoziția de utilaje și echipamente agricole EXPOAGROUTIL. FOTO cu rol ilustrativ

După o pauză de doi ani, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța organizează în perioada 20 – 23 mai, în parteneriat cu Direcția Agricolă a județului Constanța, expoziția EXPOAGROUTIL, una din cele mai importante manifestări expoziționale de profil din țară din domeniul agriculturii, cu tradiție pentru zona Dobrogea.

EXPOAGROUTIL se desfășoară în parcarea celui mai mare complex comercial din Constanța, VIVO! Mall, pe o suprafață de aproximativ 15.000 metri pătrați și reunește peste 30 de firme, producători și importatori de utilaje și accesorii agricole din întreaga țară, dar și din Grecia, Ucraina și Polonia.

În cadrul EXPOAGROUTIL, firmele expozante au prilejul de a întâlni potențiali clienți din zona de Sud-Est a României, una dintre cele mai importante zone agricole din țară. Eveniment de referință pentru agricultură, expoziția prezintă utilaje, echipamente şi materii prime, dar și auto (SUV-uri), flori şi plante de apartament, pentru grădini, parcuri, sere şi altele, această ediție fiind axată în special pe segmentul de echipamente pentru irigații, fertilizări și inputuri pentru agricultură.

Program de vizitare:

  • Acces public: 20 – 22 Mai : 10.00 – 19.00
  • Duminică, 23 Mai : 10.00 – 15.00

Toate normele de prevenție COVID-19 vor fi respectate din partea organizatorilor, care au aceleași așteptări și din partea vizitatorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*