Fenomenele meteo extreme se retrag către estul țării. Constanța – încă o zi sub Cod Galben de vânt și ninsori

Vine Codul Galben de ninsori și vânt
Vine Codul Galben de ninsori și vânt

Cu toate că duminică la prânz Codul Portocaliu a fost restrâns de meteorologi, Constanța este în continuare sub asediul vremii nefavorabile.

Astfel, până duminică la ora 18.00 În judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Tulcea, Constanţa, Vrancea şi Galaţi, temporar viscolul va fi puternic, viteza vântului la rafală va depăşi 70…80 km/h, reducând vizibilitatea sub 50 m.

De duminică, ora 18, până luni la ora 18.00 Dobrogea intră sub incidența Codului Galben de vânt și ninsori.

“În intervalul menţionat în estul şi sud-estul ţării, ninsorile vor continua, dar vor fi în diminuare, însă vântul va mai prezenta intensificări cu viteze la rafală de 50…70 km/h, viscolind temporar ninsoarea şi spulberând zăpada depusă anterior.

În următoarele zile, scăderea de temperatură va continua şi va fi accentuată, astfel că vremea va deveni geroasă în cea mai mare parte a ţării”, au precizat reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*