Femeie reținută în Constanța pentru trafic de droguri de mare risc

Femeie reținută în Constanța pentru trafic de droguri de mare risc. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. O femeie a fost reținută.

Potrivit IPJ Constanța, în urma percheziției, au fost ridicați, în vederea continuării cercetărilor, 3.500 de lei și 600 de euro, bani care ar proveni din comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În baza probatoriului administrat, procurorii DIICOT Constanța au dispus reținerea unei femei, pentru 24 de ore, aceasta fiind încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de joi, 24 martie, să fie formulată propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*