Femeie descoperită de polițiștii locali cu un certificat verde fals la un mall din Constanța

O constănțeancă a fost prinsă de polițiștii locali cu un certificat verde fals la un mall din Constanța.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală (DGPL) Constanța, în timpul desfăşurării activităților specifice de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii și protecție împotriva infecției SARS-CoV-2, doi polițiști locali au depistat în zona restaurantelor din interiorul unui centru comercial o femeie care a prezentat pentru acces certificatul verde al unei alte persoane.

„Fapta săvârșită de femeie reprezintă elementele constitutive ale infracțiunilor de fals în declarații și zădărnicirea combaterii bolilor, prevăzute de art. 326 si art.352 Cod Penal”, au precizat reprezentanții DGPL.

Persoana, împreună cu materialul de depistare, a fost înaintată Secției 2 Poliție pentru continuarea verificărilor în temeiul art.293 Cod Procedură Penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*