Fără căldură și apă caldă în mai multe cartiere din Constanța

Caloriferele rămân reci. FOTO Adrian Boioglu
RADET Constanța începe încărcarea instalațiilor.

Mai multe cartiere din Constanța au rămas fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic.

RADET Constanța a anunțat că în urma apariției unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic, nu se pot asigura condițiile de furnizare a energiei termice la următoarele puncte termice: 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 42, 105, 108, 112, 113, 114.

Aceste puncte termice deservesc următoarele zone: Spitalul Militar, Poliția Judeteană, Capitol, Facultatea de Medicină, Casa Căsatoriilor, Faleză Nord, Tomis 1.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*