Fără căldură și apă caldă în mai multe cartiere din Constanța

Problema cu căldura în Constanța

Mai multe cartiere din Constanța au rămas fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic.

RADET Constanța a anunțat că în urma apariției unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic, nu se pot asigura condițiile de furnizare a energiei termice la următoarele puncte termice: 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 42, 105, 108, 112, 113, 114.

Aceste puncte termice deservesc următoarele zone: Spitalul Militar, Poliția Judeteană, Capitol, Facultatea de Medicină, Casa Căsatoriilor, Faleză Nord, Tomis 1.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*