Fără apă potabilă pe strada Nicolae Iorga din Constanța

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea avariei pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Nicolae Iorga cu Mircea cel Bătrân, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să întrerupă furnizarea apei potabile , din cauza presiunii mari pe conductă, luni, 2 martie 2020, în intervalul orar 15.00 – 18.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Nicolae Iorga și cei arondați PT 113.

Traficul auto rămâne în continuare restricționat pe o bandă de circulație, sensul de mers către strada Ion Rațiu (zona bisericii Sf. Arhangheli Mihail și Gavril).

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona este împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*