Fără apă potabilă în Ovidiu și Hârșova

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Locuitorii orașului Ovidiu au rămas, joi, 28 ianuarie, fără apă potabilă la robinete după ce, în jurul orei 13.40, în incinta Stației de Pompare Caragea Dermen s-a înregistrat o cădere totală de tensiune.

„Din acest motiv pompele de la nivelul stației nu au mai putut funcționa. Până la remedierea avariei, consumatorii din localitatea Ovidiu nu vor avea apă potabilă la robinete. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că, imediat ce disfuncționalitățile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie electrică vor fi remediate, lucrătorii RAJA vor relua furnizarea apei”, au precizat reprezentanții RAJA SA.

Totodată, pentru executarea unor lucrări pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe strada Amurgului din orașul Hârșova, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile din cursul acestei nopți, 28 spre 29 ianuarie, ora 24.00, până vineri, 29 ianuarie, ora 10.00. În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din orașul Hârșova.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*