Fără apă în zona Tomis Nord

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm din zona Tomis Nord, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei  din noaptea de miercuri – 02 august 2023, începând cu ora 22.00, până joi – 03 august 2023, ora 08.00.

Vor fi afectaţi de lipsa apei următorii consumatori:

Perimetrul delimitat de străzile: Suceava (imobilele cu numere impare) – Al. Lotus – Cișmelei – Cpt. Dobrilă Eugeniu – Suceava;

Bd. Tomis, între str. Soveja și Suceava;

Punctele termice 121, 138 și 139.

Lucrările de intervenție constau în înlocuirea unui tronson din magistrala DN 400 de pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, precum și montarea a două vane pentru sectorizarea sistemului centralizat de distribuție apă din Municipiul Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*