Fără apă în cartierul Trust și în zona centrală din Cernavodă din cauza unei avarii RAJA

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

În urma unei avarii RAJA a oprit duminică dimineața apa potabilă în cartierul Trust din Cernavodă  și în zona centrală a orașului.

Pentru remedierea unei avarii, survenită duminică dimineața, în incinta stadionului Cernavodă, la conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 600 mm,  RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile duminică, 27 ianuarie, până în jurul orei 14.00. Sunt afectați consumatorii din cartierul Trust și cei din zona centrală a orașului Cernavodă.

RAJA îi asigură pe abonați că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*