FOTO VIDEO Frontiera Tomis Constanța a câștigat Cupa României la oină

Frontiera Tomis Constanța a câștigat Cupa României la oină. FOTO Paul Alexe

Frontiera Tomis Constanța a câștigat, pentru a 16-a oară, Cupa României la oină seniori, ediția din acest an fiind găzduită, în condiții excelente, de Complexul Sportiv „Centenar 2018” Cumpăna.

La starul competiției s-au aflat șase echipe, Frontiera Tomis Constanța, Biruința Gherăești, CSM Râmnicu Sărat, CS Olteni, Energia Râmnicelu și Stejarul Pârcovaci.

În absența marilor rivali din ultimele două decade, bucureștenii de la Straja (dispăruți, pentru moment, din peisajul sportului tradițional al românilor), campionii de la Frontiera Tomis Constanța și-au croit cu ușurință drumul către ultimul act al competiției, unde au înfruntat un alt adversar tradițional, Biruința Gherăiești, într-o reeditare a finalei din 2019. Ca și atunci, constănțenii s-au impus (14-11), însă moldovenii au meritul de a fi păstrat suspansul până la ultima acțiune a finalei.

Locul trei a revenit celor de la CS Olteni, care au dispus, scor 20-6, de Stejarul Pârcovaci.

Pentru echipa de la malul mării, este cel de-al doilea trofeu obținut în 2021, după Cupa Regelui.

De remarcat că tricourile și medaliile de câștigători ai Cupei României au fost oferite de către Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, care, cu această ocazie, a anunțat înființarea, în următoarea perioadă, a unei noi echipe de oină, care să reprezinte comuna constănțeană.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*