Fântâna arteziană din parcul Gării a fost reabilitată total: iluminatul va fi inaugurat în ritmul fanfarei

Fantana Arteziana Parc Teatru. FOTO Catalin Schipor

Elemente ale patrimoniului municipal, fântânile arteziene sunt un simbol al urbanismului și civilizației, oferind zonei în care sunt amplasate un aspect estetic și relaxant.
În urmă cu aproximativ două luni, RAJA SA a pus în funcțiune mai multe fântâni arteziene din municipiul Constanța. Aceste repere urbane au fost supuse unui amplu proces de reabilitare. Astfel, a fost refăcută hidroizolația, au fost reparate/înlocuite instalațiile electrice, pompele și automatizările, ţâşnitorile, sistemele de alimentare cu apă și bineînțeles, cişmelele. În plus, aceste obiective, unele pentru prima dată, altele după mulți ani au fost modernizate cu instalații de lumini care dau un spactacol aparte odată cu lăsarea serii.
Din cauza problemelor la partea de alimentare cu energie, pentru fântână din Parcul Gării, sistemul de iluminat va fi pus în funcțiune începând cu oră 21,00 în această seară – 25 iunie 2017.
Constănțenii, dar și turiștii care trec prin zonă, vor ascultă și un scurt concert al fanfarei Muzică Apelor. Cei 28 de instrumentiști de la percuție, clarinet, trompete, tromboane, flaut, dar și cei doi tubişti îi vor încânta pe trecătorii de toate vârstele, dăruindu-le câteva momente de muzică bună. Concertul va cuprinde arii și melodii de muzică ușoară și populară celebre, valsuri, dar și binecunoscutele marșuri militărești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*