Mai multe străzi din Lumina au rămas fără apă din cauza unei avarii

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul conductei de alimentare cu apă cu diametrul de 160 mm, din localitatea Lumina, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă miercuri, 23 ianuarie 2019, în intervalul orar 10,15-14,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii aflați în perimetrul delimitat de pe străzile: Pelican – Mare – Sabinelor – Sirenei – Pelican din localiatea Lumina.

RAJA îi asigură pe abonați că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei, în cel mai scurt timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*