Fanfara Muzica Apelor, concerte de Zilele orașului Constanța

Fanfara Muzica Apelor RAJA. FOTO Cătălin Schipor

Fanfara Muzica Apelor îi invită pe constănțeni să sărbătorească, într-un mod autentic, zilele orașului.

Instrumentiștii constănțeni vor dărui locuitorilor vechii cetăți Tomis, emoție și voie bună într-o interpretare remarcabilă, aproape de sufletele lor. Așadar, toți cei care vor să adune în tolba amintirilor cât mai multe refrene de vals, folclor stilizat, jazz și alte melodii din repertoriul național și internațional sunt invitați, timp de o oră, să se prindă în hora prieteniei pe portative și, de ce nu, să iasă la joc.

Locul de întâlnire este Faleza Cazinoului din Constanța, clădirea emblematică a orașului „încărcat” de istorie.

Spectacolele au loc în zilele de luni – 20 mai 2024 și marți – 21 mai 2024, începând cu ora 19.00.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*