Fanfara „Muzica Apelor” aduce magia verii în vechea cetate a Tomisului: concerte estivale pline de bucurie și emoție muzicală

Fanfara Muzica Apelor. FOTO Adrian Boioglu

Fanfara „Muzica Apelor” urmează să urce pe scenă pentru a susține noi concerte estivale. Primele acorduri din anul se vor auzi în străvechea cetate Tomis începând cu data de 16 iunie.

Publicul de toate vârstele este invitat să se alăture, prin cântec și joc, emoției muzicale transmise de cei mai valoroși instrumentiști care vor performa la clarinet, trompetă, trombon sau flaut. Timp de o oră, veți avea prilejul de a vă umple sufletul cu bucuria ascultării unor compoziții muzicale clasice și moderne, în ton cu veselia.

Artiștii pregătesc partituri speciale care cu siguranță vor crea bună dispoziție în rândul spectatorilor. „Muzica Apelor” va aduce pe scenă în fiecare seară celebre marșuri militărești, valsuri și cântece de altădată. Repertoriul este completat cu fragmente din muzică de film, dar cuprinde și autentice elemente de folclor.

Concertele susținute de muzicienii constănțeni sunt renumite în urbea de la țărmul Mării Negre, dar și în țară și peste hotare, fanfara noastră remarcându-se, de-a lungul timpului, la prestigioase festivaluri.

Concertele Fanfarei „Muzica Apelor” se vor desfășura după următorul program:

  • vineri, 16 iunie, ora 17.00: Faleza Cazinou Constanța;
  • sâmbătă, 17 iunie, ora 17.00: Piața Far Constanța;
  • duminică, 25 iunie, ora 17.00: Faleza Cazinou Constanța;
  • vineri, 30 iunie, ora 19.00: Piața Far Constanța;
  • duminică, 02 iulie, ora 19.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Constanța;
  • vineri, 07 iulie, ora 19.00: Faleza Cazinou Constanța;
  • sâmbătă, 15 iulie, ora 18.00: Piața Far Constanța;
  • duminică, 16 iulie, ora 18.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*