Expoziție de tehnică navală la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook
Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” organizează în perioada 19 – 20 mai cea de-a doua ediție a expoziției de tehnică navală și echipamente didactice pentru învățământ de marină „Sailing to the future”.

Potrivit AMB, anul acesta, 30 de expozanți își vor prezenta cele mai noi echipamente navale, instrumente de navigație, echipamente didactice pentru învățământul de marină, programe specializate, cărți și publicații de marină, ambarcațiuni sportive și de agrement, echipament specific domeniului marin.

Expoziția se desfășoară la sediul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, strada Fulgerului nr. 1, și este deschisă publicului larg în zilele de 19 și 20 mai, între orele 10.00 – 18.00. Deschiderea oficială a expoziției va avea loc joi, 19 mai, ora 9.30.

Evenimentul se înscrie în seria manifestărilor dedicate împlinirii a 150 de ani de învățământ românesc de marină.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*