Expoziție de artă fotografică și pictură în tuș organizată de Primăria Medgidia și Universitatea „Andrei Șaguna“

Expoziție de artă fotografică și pictură în tuș

Primaria Municipiului Medgidia în colaborare cu Universitatea „Andrei Șaguna” Constanța organizează o expoziție de artă fotografică și pictură în tuș.

Evenimentul cu tema „Creația primordială în mitologia chineza – anotimpurile“ are loc în data de 19 aprilie începând cu ora 15.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură „Ioan N. Roman”.

În cadrul evenimentului vor fi expuse lucrări de artă fotografică din Biblioteca Shanghai aparținând Universității „Andrei Șaguna” Constanța și tablouri pictate de copiii cercului de pictura din cadrul Casei de Cultură „Ioan N. Roman”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*