Explozii în subteran, în zona Far din Constanţa, din cauza unor acumulări de gaze

Explozii în subteran, în zona Far din Constanţa, din cauza unor acumulări de gaze. FOTO ISU „Dobrogea”

Mai multe explozii au avut loc sâmbătă, 12 iunie, în subteran, pe strada Aurora, din zona Far din Constanţa, cel mai probabil din cauza unor acumulări de gaze.

În urma exploziilor ieșea foc din pământ, în apropierea unui bloc, la fața locului ajung mai multe echipaje ale pompierilor de la Detaşamentul Port.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al județului Constanța, în momentul când echipele de intervenţie au ajuns în zonă, ieșea flacără din pământ, la aproximativ doi metri de un bloc de locuințe. Cel mai probabil, exploziile s-au produs ca urmare a unor acumulări de gaze în subteran. Incidentul nu s-a soldat cu răniți.

Explozii în subteran, în zona Far din Constanţa, din cauza unor acumulări de gaze

În zona respectivă a ajuns și o echipă a furnizorului de gaze naturale, care urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*