Explozie urmată de incendiu într-un bloc din Constanța. O persoană a ajuns la spital

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină joi, 6 mai, pe strada Fundătura Arcașului din Constanța, după ce o explozie, urmată de un incendiu, avusese loc într-un bloc de locuințe.

Potrivit ISU Constanța, la fața locului s-au deplasat o autoscară, o descarcerare, două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD B și un echipaj SMURD C.

„În jurul orei 14.30 am fost anunțați prin apel unic de urgență 112 că a avut loc o explozie urmată de incendiu la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc din Constanța pe strada Fundătura Arcașului. La fața locului s-au deplasat o autoscară, o descarcerare, două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD B și un echipaj SMURD C, în total 24 de pompieri. La locul solicitării au avut nevoie de îngrijiri medicale trei persoane dintre care una a fost transportată la Spitalul Județean de către echipajul SMURD C”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

În timpul intervenției, două persoane au fost evacuate cu autoscara de la etajul patru al blocului.

Cauzele producerii deflagrației sunt în curs de stabilire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*