Experții Primăriei Constanța propun noi măsuri de fluidizare a traficului în zona Delfinariu

Carosabilul a fost reconfigurat la intersecția străzii Soveja cu bulevardul Mamaia, Foto Primăria Constanța

Conducătorii auto care circulă pe strada Soveja din Constanța, către bulevardul Mamaia, beneficiază de sâmbătă, 5 martie, de o bandă suplimentară de stocare și virare stânga.

Potrivit Primăriei Constanța, carosabilul a fost reconfigurat la intersecția străzii Soveja cu bulevardul Mamaia, elementele de trafic fiind reorganizate astfel: două benzi pentru virarea la stânga, o bandă pentru direcția înainte către strada Zorelelor și o bandă pentru virarea la dreapta pe bulevardul Mamaia.

„Este cea de-a doua etapă a procesului de reproiectare a fluxurilor de trafic din zona Delfinariu, după reconfigurarea accesului la McDrive – situat la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Soveja, și reorganizarea sistemului de circulație la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor”, au transmis reprezentanții instituției.

Carosabilul a fost reconfigurat la intersecția străzii Soveja cu bulevardul Mamaia, Foto Primăria Constanța

Soluția propusă a fost identificată de experți în sistematizare rutieră, în urma verificărilor din teren. Ulterior, a fost supusă dezbaterii în cadrul Comisiei de Circulație din care fac parte reprezentanți ai tuturor instituțiilor cu putere de decizie în privința organizării traficului rutier și a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier.

Noile reglementări au fost semnalizate prin indicatoare de informare și marcaje rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*