Exercițiu militar româno-canadian la Mihail Kogălniceanu

MiG 21 LanceR
MiG 21 LanceR

Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu va fi gazdă pentru un mare exercițiu militar, desfășurat pe parcursul a 40 zile.

Peste 200 militari din Forțele Aeriene Române, cu aeronave MiG 21 LanceR şi IAR 330 Puma, vor fi prezenți între 1 martie și 10 Aprilie la un exercițiu alături de Forțele Aeriene Regale Canadiene. Partenerii de peste ocean vin aici cu atru aeronave de tip CF-18 Hornet.

Aplicația de la Baza militară de la Mihail Kogălniceanu, județul Constanţa, are ca scop antrenarea în comun, într-o concepţie unitară, pentru îndeplinirea cerinţelor specifice de interoperabilitate ale Alianţei Nord-Atlantice şi creşterea nivelului de cooperare cu aliaţii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*