EXCLUSIV VIDEO Incendiu puternic la Biserica Ioan Botezătorul din Constanța. Magazia de lumânări a fost distrusă

Incendiu la biserica Ioan Botezătorul din Constanța
Incendiu la biserica Ioan Botezătorul din Constanța

Momente de panică pentru locatarii blocurilor de pe strada I.L. Caragiale din Constanța în această dimineață. Un incendiu a izbucnit la ora 9.40 în magazia de topit lumânări a Bisericii Ioan Botezătorul.

Locatarii din zonă nu au așteptat ca flăcările să se ducă spre biserică sau blocuri și au intervenit imediat cu apă, chiar înainte de sosirea pompierilor militari. A fost nevoie totuși de intervenția unei autospeciale cu apă și spumă pentru a stinge focul complet.

În urma incendiului a fost distrusă magazia de lumânări. Pompierii au declanșat o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*