EXCLUSIV Scandal la fermele din Neptun! Un bărbat a ajuns la spital cu gâtul tăiat

Polițiștii l-au prins pe suspect. FOTO Cătălin Schipor

Un scandal izbucnit între doi angajați ai unei ferme din zona Barieră – Neptun, s-a terminat cu unul dintre ei la spital, iar celălalt la poliție. 

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, victima și agresorul au consumat împreună băuturi alcoolice, iar ulterior, între ei a izbucnit un scandal. S-au lovit reciproc, iar la un moment dat, unul dintre ei a pus mâna pe un cuțit și l-a tăiat pe adversar la gât.

Ulterior a sunat la 112, iar rănitul a fost transportat cu o ambulanță, sub pază la Spitalul Municipal Mangalia, iar agresorul a fost condus la Poliția Neptun pentru audieri, urmând a se face și încadrarea juridică a faptei în funcție de ce vor zice și cadrele medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*