Evitați strada Soveja. RAJA efectuează lucrări de reparație la o conductă spartă

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea unei avarii survenite în dimineata de  19 iulie în municipiul Constanța, pe conducta cu diametrul de 150 mm, de pe stradă Soveja, nr. 59, RAJA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea de apa în intervalul orar 12,00-15,00. Sunt afectați de lipsă apei consumatorii arondați Punctelor Termice 51, 53, 55, 57, 59, 59A, precum și cei situați în perimetrul delimitat de străzile Soveja, Semănătorului și Stefanita Vodă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*