Eveniment privat, întrerupt de polițiștii locali constănțeni. Petrecăreții s-au ascuns în bucătăria localului

Eveniment privat, întrerupt de polițiștii locali constănțeni. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali constănțeni au verificat, sâmbătă, 20 martie, în jurul orei 22.00, un restaurant, din cartierul Poarta 6, unde era în desfășurare un eveniment privat.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la sosirea polițiștilor locali, petrecăreții s-au ascuns în bucătăria barului și au ieșit de acolo doar la insistențele agenților, care i-au legitimat și sancționat conform prevederilor legale. Astfel, polițiștii locali au identificat 17 persoane participante la eveniment, care au fost sancționate contravențional,  conform Legii 55/2020  privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și Legii 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului din tutun, cu amenzi în valoare totală de 21.000 de lei.

Evenimentul a fost oprit, iar administratorul societății, care nu se afla la prima abatere de acest gen, a fost sancționat contravențional, cu amenzi în valoare de 12.000 de lei, conform Legii 55/2020 și Legii 349/2002 și aplicarea măsurii complementare de suspendare a activității economice.

Reprezentanţii DGPL Constanța precizează că, în cursul săptămânii trecute, alte cinci societăți comerciale au fost verificate și sancționate cu amenzi ce au însumat 12.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, a Legii 349/2002 și a HCL 427/2017 privind Regulamentul de organizare și desfășurare a activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*