Este oficial: PSD Constanța îl vrea pe Decebal Făgădău la Primărie și pe Cristinel Dragomir la Consiliul Județean

Decebal Făgădău este candidatul PSD la Primăria Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Decebal Făgădău. FOTO Adrian Boioglu

Așa cum era de așteptat, Partidul Social Democrat a ales echipa cu care vrea să câștige Primăria și Consiliul Județean Constanța. Președintele filialei de la malul mării a PSD a făcut anunțul în cadrul întâlnirii cu femeile social democrate care a avut loc vineri după-amiază la Teatrul de Operă și Balet Oleg Danovski.

Decebal Făgădău este alesul PSD pentru funcția de Primar al municipiului Constanța. Actualul primar interimar a făcut parte din echipa lui Radu Mazăre și asta poate să-i dăuneze în campanie. Experiența în administrația publică și faptul că acum ține frâiele orașului poate să-i aducă un avantaj în luptă.

Pentru Consiliul Județean, PSD Constanța merge pe mâna lui Cristinel Dragomir. Actualul vicepreședinte al CJ Constanța a stat în umbra lui Nicușor Constantinescu în ultimii ani. El a condus ședințele Consiliului după ce Nicușor a fost suspendat din funcție.

Cei doi ocupă și funcții politice în PSD. Decebal Făgădău este președintele organizației municipale, iar Dragomir este secretarul general al organizației județene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*