Enisala Castelfest 2017, un festival multicultural, pentru toate vârstele

CastelFest la Enisala
CastelFest la Enisala

În zilele de 22 și 23 iulie a.c., la poalele cele mai frumoase cetăți din Dobrogea, Enisala se va ține festivalul Enisala Castelfest 2017 – Amintiri dintr-un ținut de poveste.

“Am pregătit pentru voi un festival ce în afară de serile fantastice, cu concerte la care vor participă trupe din România și din străinătate, va avea un orășel medieval care va “transporta” vizitatorii în vremurile de altă data. Copiii vor cei mai fericiți, ei vor avea prilejul să învețe despre viață din perioadă de glorie a cetății Enisala, vor învață să picteze pe scuturi, vor avea ateliere de olărit, pielărie, teatru și lupte medievale. Participanții la ateliere vor fi îmbrăcați în haine de epocă și vor putea să își însușească o frumoasa lectie despre viață de acum 500 de ani,” spun organizatorii, fundația culturală Jean Bart. 

 

În locație va fi și un parc de distracții, care va funcționa în fiecare zi de la oră 12 și până la căderea serii.
Festivalul va fi unul multicultural, știut fiind faptul că Tulcea este județul cu cel mai bogat areal multicultural din România, datorat celor 14 etnii ce locuiesc aici în armonie. Tocmai în acest context, ansambluri muzicale multietnice din zonă vor fi invitate să prezinte mici momente culturale, specifice.

La scenă, MC Nino va organiza în timpul zilei jocuri și concursuri, pentru copii, dar și pentru adulții.
În prima zi a festivalului, 22 iulie 2017, vor fi concerte la care vor participă în deschidere trupe locale, dar și trupe internaționale tribut U2 (by Zen Garden), Bon Jovi (by New Jersey) și Queen (by Queen Legend).
În cea de a două zi a festivalului, 23 iulie 2017, în față vizitatorilor vor performa artiști îndrăgiți din România: Radu Captări, Accuarella, Direcția 5.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*