Elite Business Club se întoarce la Constanța. Prima ediție din 2017 are loc pe 22 Martie

Elite Business Club la Constanța
Elite Business Club la Constanța

Elite Business Women este deja un brand consacrat printre femeile de afaceri din Constanța. Conceptul de Elite Business Club, creat de această organizație a organizat mai multe evenimente la Constanța în care doamnele au aflat poveștile de succes ale unor afaceriste de la malul mării.

Prima ediție a acestui eveniment din anul 2017 este programată pe 22 martie, la Hotelul Sulina International Mamaia, începând cu ora 17.30.

Timp de 3 ore, organizatorii: Elite Business Women și Kool Media aduc împreună oameni de afaceri, mentori de business în calitate de speakeri și antreprenori. Evenimentul se adresează unei categorii largi de oameni de afaceri, de la antreprenori la autori și speakeri, freelanceri sau oameni de business care au ca target antreprenorii.

Speakerii acestei ediții sunt Laura Dragomir – Trainer și prezentator TV și Ila Veli, ownerul Energetic România și Republica Moldova.

Detalii suplimentare găsiți pe pagina de eveniment de pe Facebook. Biletul costă 80 lei, dar cine alege să se înscrie prin intermediul partenerului Kool Media achită doar 50 lei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*