Elevii din Cumpăna au participat la o activitate în cadrul proiectului dedicat Centenarului Marii Uniri

Elevii și cadrele didactice din Cumpăna au participat la o activitate din seria activităților dedicate Centenarului Marii Uniri.

Casa de Cultură din comuna Cumpăna, a găzduit în data de 13 decembrie, activitatea organizata în cadrul proiectului Cultural – Cinematografic “Puterea Memoriei”, ce face parte din seria activităților dedicate Centenarului Marii Uniri.

Reprezentanții Centrului Cultural Județean „Teodor. T. Burada” s-au deplasat în localitatea Cumpăna pentru proiecția filmului „Triunghiul Morții” în regia lui Sergiu Nicolaescu. Acțiunea a fost coordonata de actorul Dan Cojocaru și dl. Costin Scurtu, Directorul Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand”, Filiala Constanța.

La eveniment au participat un număr de 264 de elevi ai Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din ciclul gimnazial și liceal, însoțiți de cadre didactice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*