Elevii din Constanța învață de la Polaris M Holding despre reciclare, în cadrul Programului Național „Săptămâna Verde”

Elevii din Constanța învață despre reciclare, în cadrul Programului Național „Săptămâna Verde”. FOTO: Polaris M Holding

Elevi ai clasei a-I-a de la Școala Gimnazială Nr.30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța au făcut o vizită specială la stația de sortare și reciclare a societății Polaris M Holding, în cadrul Programului Național „Săptămâna Verde”.

Însoțiți de doamna învățătoare Mirela Elena Cotoarbă, copiii au avut parte de o lecție captivantă despre ecologie și colectarea separată a deșeurilor. Cu mare curiozitate, ei au descoperit ce se întâmplă cu deșeurile după colectarea acestora de la populație.

Ca o recompensă, la sfârșitul vizitei, fiecare elev a primit saci menajeri de culoare albastră, galbenă și verde, fabricați din material reciclabil, conform codului de culori pentru colectarea selectivă a deșeurilor destinate reciclării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*